Previous
Next

Conteaza pe noi

METAL GRUP REGENT este o companie românească finanțată din capital integral românesc care produce containere modulare tip magazin, aflată într-o continuă expansiune, dorind permanent să își diversifice portofoliul de clienți.

Venim in intampinarea nevoilor tale, cu solutii de design , idei, inspirtatie si concept. Suntem o societate specializata in productia de containere monobloc (containere birou, containere santier, containere sanitare, containere wc, containere pentru depozitare, containere dormitor, containere de locuit, cabine paza). 

Deviza noastra

Istoric metalul a condus evolutia umana catre revolutii industriale si progres. Metal Grup Regent trateaza acest element esential cu respect si admiratie pentru ca sta la baza oricarei cladiri sau structuri care se vrea indestructibila. Misiunea noastra este sa iti livram produsul de care ai nevoie, unde ai nevoie si cand ai nevoie. Experienta si pasiunea noastra pentru structurile metalice ne fac partenerul ideal in orice proiect, indiferent de anvergura.

Calitatea produselor este ridicata, Calitatea produselor nostre este atestata si de certificarile ISO pe care societatea noastra le are, respectiv ISO 9001; ISO 14001 si ISO 45001, standare mentinute de peste 5 ani de zile de societatea noastra

Previous
Next